Portretfotografie – Groups and Couples

Een romantische foto van jullie samen, een portret van de kleinkinderen voor opa en oma, van je gezin of je collega’s. Een herinnering, die blijvend de verbondenheid van een groep, een gezin of een stel weergeeft. Geen statische groepsfoto’s, maar een beeld dat laat zien wie jullie zijn.

Bel eens voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dan kun je eens komen overleggen hoe jij het mooist op de foto gezet kan worden.  Helemaal van deze tijd: speciale shoot voor facebook, of bijv. een professioneel  portret op je smartphone of tablet. We bieden naast traditionele foto’s ook een speciale ‘Facebooksessie’ aan; een korte fotoshoot  alleen digitaal afgeleverd incl watermerk. En dat voor een echte “Vriendenprijs”…

1 Comment on Portretfotografie – Groups and Couples

 • Lennar Imandt says:
  5 mei 2017 at 09:51

  Hallo Don,

  Twee jaar geleden een leuk feest gehad bij jullie, nu wordt mijn moeder 80 jaar. Ik zou graag iets van een fotoshoot doen met mijn moeder en de kleinkinderen. Is dat iets wat jij kan doen?

  Zitten wel met datum natuurlijk, waarop alle kinderen en de fotograaf moeten kunnen. Hoe zit jij met jouw agenda en mogelijkheden? Het is erg kort dag, eind juni is het feest, maar wellicht zijn er toch mogelijkheden. Ik hoor het graag Don.

  Dank vast!

  Vriendelijke groeten,

  Lennar Imandt

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required